Companie

Tehnologia informatiei a devenit de-a lungul timpului motorul care aduce succesul in afaceri. Devine astfel vital pentru orice companie ca sistemele informatice sa functioneze, iar utilizatorii sa aiba la dispozitie suport rapid si pe care se pot baza.

Oferta HIEROGLYPH CONSULTING este reprezentata de solutii construite, implementate si operate cu scopul de a imbunatati performanta costurilor IT ale beneficiarilor noștri. Abordarea cu care venim se bazeaza pe o metodologie clar definita, deja aplicata si care permite oferirea de servicii IT complet adaptate pe necesitățile de business ale beneficiarilor.

HIEROGLYPH CONSULTING furnizeaza servicii de IT Outsourcing precum si consultanta si suport tehnic astfel incat angajatii companiilor sa se poata concentra asupra obiectivelor de business si sa poata maximiza productivitatea. Astfel putem oferi help-desk, monitorizare continua de la distanta, servicii de integrare solutii informatice customizate precum si suport tehnic pe aceste solutii.

Misiunea noastra este furnizarea de servicii de tip suport in regim de Single Point of Contact permitand astfel coordonarea in mod centralizat a tuturor aspectelor cu privire la procesele de IT de suport. Acest concept permite utilizatorilor sa se concentreze strict asupra activitatii de business, fara a mai pierde timp in localizarea sursei care ii poate oferi suport in anumite probleme IT. Totodata Hieroglyph Consulting ofera consultanta, integrare, implementare si dezvoltare de software customizat in vederea oferirii unei solutii IT complete. Personalizam solutiile astfel incat sa putem aborda o arie larga de domenii pe verticala precum industria farmaceutica, institutii publice, institutii financiare private, consumatori, media si publicitate.

Valorile HIEROGLYPH CONSULTING

Respect: Respectul pentru clienti precum si refuzul in abordarea de practici incorecte pentru obtinerea de beneficii sau avantaje de business.
Inovatie: Creativitate, abilitatea de a asuma riscuri si responsabilitati si a intelege si manageriza corect riscurile in orice moment.
Crestere: In calitate, in nivelul de satisfactie al clientilor si in nivelul tehnic al angajatilor HIEROGLYPH CONSULTING.

Copyright 2011 Hieroglyph Consulting - Toate Drepturile Rezervate
Companie | Termeni si Conditii | Sitemap | Blog IT | Contact